Isak försvarar Ibrahimovic: "Vad finns det att klaga på?"

Utlandsproffs

Utlandsproffs - 2021-11-12 kl 14:37

Artikelbild

Zlatan Ibrahimovic har fått en hel del kritik för sin insats mot Georgien. Nu försvaras stjärnan av Alexander Isak.

Sverige föll tungt i Zlatan Ibrahimovics, 40, comeback i landslaget. 2-0 förlust mot Georgien, något ingen trodde på förhand.

Efter matchen fick den svenske stjärnan mycket kritik för en svag insats och att han inte borde ha startat.

Nu försvaras han av lagkamraten och anfallskollegan Alexander Isak, 22, som inte ser några problem.

Bildbyrån

– Gör vi ett mål i första halvlek så förändras matchbilden helt. Vi (Isak och Ibrhaimovic) skapade många chanser, tillsammans med hela laget, och det måste man göra för att vinna matcher. Sen ska bollen in också, men i går hade vi tyvärr inte marginalerna med oss, säger han på en presskonferens enligt Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag tror inte att det påverkar oss på något sätt förutom till det bättre. Det är en spelare av hög klass. Vi skapade tillräckligt med chanser för att vinna matchen redan i första halvlek - så vad finns det att klaga på? Det är bara bollen som ska in. Hade vi gjort ett mål hade allt varit frid och fröjd, men nu är det som det är.